Un nou răsfăţ de weekend. Au făcut o tartă rapidă şi simplă şi cu ingrediente de sezon. Au adăugat multă dragoste şi iată ce a ieşit.
Ingrediente:
2 ouă
200g - 1 cană zahăr
400g - 2 căni făină
1 plic de vanilie
1 linguriţă de scorţişoară
1 plic de praf de copt
2 mere
nuci
2 linguri de pireu de mere
Mod de preparare:
Nucile se coc. Merele se curăţă de coajă şi se taie cubulete. Apoi merele se amestecă cu nucile tăiate şi ele. Mixăm ouăle cu pireu de mere. Amestecăm făina, praful de copt, vanilia, zahărul, scorţişoara. Se încorporează aluatul şi se adaugă merele şi nucile.
Punem compoziţia într-o tavă, acoperită cu o hârtie de copt şi o coacem 40 minute la 175C.
După ce s-a răcit complet poate fi servită.
E delicioasă!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu