Ingrediente:1 kg faina (amestec de faina alba si faina integrala)
300 g miere topita
300 g zahar
100 g nuca macinata
200 g unt
3 oua
3 lingurite bicarbonat
3 lingurite de mirodenii pentru turta (scortisoara, cuisoare, anison)
200 ml lapte
300 g miere topita
300 g zahar
100 g nuca macinata
200 g unt
3 oua
3 lingurite bicarbonat
3 lingurite de mirodenii pentru turta (scortisoara, cuisoare, anison)
200 ml lapte
Mod de preparare: Untul se freaca spumos cu zaharul, se adauga pe rand oale,mierea topita, nuca, mirodeniile, bicarbonatul, laptele si la sfarsit faina. Se amesteca bine si se lasa de seara pana dimineata la loc rece. Dimineata se mai adauga faina daca este necesar, sa fie un aluat care se intinde usor. Se intinde de grosime de 1 cmsi taie cu diferite forme. Se coace la foc potrivit (170-180 grade).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu