luni, 19 mai 2014

Snitel de pui crocant la cuptor




Ingrediente: • 4 felii piept de pui • 2 linguri de pesmet • 50gr cascaval ras pe razatoarea mare • 2 oua • faina • sare,piper

   Mod de preparare: Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper. Batem ouale, adaugam sare (dupa preferinta puteti adauga si piper). Intr-o farfurie amestecam cascavalul cu pesmetul si punem pe o alta farfurie faina. In tava in care urmeaza sa coacem punem hartie de copt. Pregatim pieptul astfel: Il trecem prima data prin faina, apoi prin ou ,apoi prin pesmetul amestecat cu cascaval si asezam direct in tava. Asezam bucatile de snitel de pui in cuptorul preincalzit la 160 de grade lasam 15 min pe o parte si 15 pe cealalta... Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu