Ingrediente:1/2 pahar de ulei
1/2 pahar de lapte
2 pahare de faina
2 oua
1/2 pahar de zahar brut
1 praf de copt bio
1 praf de vanilie bio
visine
Mod de preparare:Se amesteca toate ingrediente uscate. Se bat ouale, cu ulei si lapte si omogenizati cu celelalte ingrediente. Intr-o tava puneti hartie de copt, turnati aluatul si puneti visinele. Preincalziti cuptorul la 170 de grade. Dam prajitura la cuptor pentru 30 minute.
Pofta mare!
Din aluatul acesta faci si briose?
RăspundețiȘtergereDa, se poate si briose. Puteti face cu orice fructe doriti si cele din compot.
RăspundețiȘtergereAm facut dupa aceasta receta, dar mi s-a parut un aluat prea greu, poate fi din cauza fainii, sau se poate de mai adaugat un pic de lapte pentru a fi un aluat putin mai aerat.
RăspundețiȘtergere