Aceasta minunatie poate fi atat fel principal cai si aperitiv sau pentru orice ocazie speciala.
Ingrediente:
pentru clatite:
2 oua
250 ml apa
150 g faina
sare
ulei
pentru umplutura:
500 g ciuperci
2 cepe
1 piept de pui
200 g smantana
o foaiede dafin
sare
ulei
cimbru
cascaval
Mod de preparare:Se fac clatitele ca de obicei.
Umplutura: ciupercile si ceapa se toaca marunt si se pune in ulei incins. Apoi se adauga carnea taiata cuburi mici si se condimenteaza dupa gust. Se tine pe foc pana se evapora apa. Apoi se ia de pe foc si se pune smantana si se amesteca.
Dupa se ia un vas in ce se va face tortul si se aseaza o clatita, apoi umplutura, si tot asa. Ultimul strat trebuie sa fie acoperita cu cascaval.
Se pune la cuptor 10 minute la 180 grade.
Tortul de clatite poate fi servit atat cald cat si rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu