joi, 30 ianuarie 2020

Cartofi dulci cu legume si migdale


Cartofi dulci au numeroase beneficii pentru sanatate, iar gustul lor dulceag se potriveste cu o multime de mirodenii delicioase.

O reteta simpla, rapida si gustoasa.
Ingrediente:
  • cartofi dulci - 2 buc
  • morcov - 1 buc
  • pastarnac - 1 buc
  • telina - 1 buc mica
  • migdale
  • ceapa
  • usturoi
  • sos de soia
Mod de preparare: Migdalele se spala se pune la hidratat. Se curata legumele de coaja si se taia  in cubulete. Intr-o oala sau ceaun se incinge la foc mic cu ulei de masline si se pune: morcovul, ceapa, telina pentru cateva minute. Dupa ce se amesteca adaugam pastarnacul, cartofii dulci, migdalele si usturoiul se lasa pentru cateva minute se lasa pana cand se inmoaie. Dupa se adauga sos de soia si se amesteca totul. Cand legumele au fost gata, transferam pe farfurie si putem presara fulgi de drojdie inactivi.

Pofta buna!

Stiai ca?
Cristofor Columb a descoperit cartoful dulce. Acesta se numara printre cele 3 plante descoperite de el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu