Ingrediente:
10 linguri de făină de mei
10 linguri de făină de ovăz
2 banane
2 linguri de ulei de măsline
1 linguriţă de scorţişoară
1 lingură de făină de roscove
Mod de preparare:
Spălam bananele şi le curăţim, apoi le păsăm. Le amestecăm cu uleiul de măsline şi scorţişoara. Adăugăm treptat făina până ajungem la consistenţă dorită, ca să putem întinde.
Mami nu a avut forme aşa că a decupat sub forme de cercuri. Le-a pus pe tava tapetată cu hârtia de copt şi le- copt 25-30 minute.
Au ieşit dulcii şi foarte crocanţi. Am avut de lucru un pic cu ei, asta a fost şi ideea mamei să nu pun altceva în gură. Mi-au plăcut atât mie cât şi vecina Maia, mami a servit-o şi pe ea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu