marți, 13 noiembrie 2012

Brioşe cu dovleac copt
O altă reţetă cu dovleac. Nişte minunăţii de brioşe.

Ingrediente:
250 g dovleac copt
250 g făină
120 g zahăr
2 ouă
110 g unt
1 pliculeţ de praf de copt
1 pliculeţ de zahăr vanilat
scorţişoară
nuci
sare

Mod de preparare: Măcinăm nucile. Topim untul. Amestecăm toate ingredientee uscate: făina, zahăr, sare, scorţişoară, praful de copt, zahăul vanilat şi nucile. Batem ouăle, amestecăm cu ingredientelle uscate. Adaugăm untul şi omogenizăm, iar la final adăugăm dovleacul copt.
Le turnăm în forme şi le coacem 30 minute. Cuptorul preîncălzit 180 de grade.
Sunt nemaipomenite!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu