duminică, 18 ianuarie 2015

Cantuccini - biscuiti italieni

Ingrediente:
100 g unt
100 g zahar bio
2 oua
250 gfaina de grau
1 pachet de zahar vanilat bio
1 pachet de praf de copt bio
1 varf de cutit de sare
150 g migdale

Mod de preparare:Untul, zaharul sarea si zaharul vanilat se amesteca, pana se obtine  o pasta cremoasa. Se adauga ouale. Faina si praful de copt se amesteca si se framanta cu restul ingredientelor. Se adauga migdalele, amestecand usor. Pe putina faina aluatul se imparte in 3 rulouri de 3 - 4 cm grosime, se aseaza cu grija intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se preseaza usor cu mana. Rulourile se pun in cuptorl incalzit la 175 grade timp de 20 minute. Se lasa rulourile la racit si se taie cu un cutit in felii de aproximativ 2 cm grosime. Se aseaza pe partea taiata pe tava si se mai lasa 12-15 minute la copt, pana capata o nuanta aurie.

Au iesit foarte buni!!! Deoarece am gatit cu tati pentru prima data biscuiti :)

Un comentariu: