luni, 14 august 2023

Vacanta la munte

 

    De fiecare data cand avem ocazia sa evadam undeva, in trei pasi si doua miscari facem valizele si suntem gata de noi experiente.

    E prima experienta cand mergem in vacanta vara la munte. Au fost ani cand vara ne petrecem vacanta la bunici si la mare. Sigur ca ne bucuram. Dar nu simteam ca vreau sa vad mai mult, sa plecam prin tara si sa ne intoarcem mai des acasa. Acum am primit invitatie sa mergem la munte vara si am acceptat .

    Ne-am unit 3 familii cu gasca mare de fete si am pornit intr-o vacanta scurta la munte. Amintiri adunate cu familia: Pocruianu si Holdis.

Romania fara cuvinte...

    Imi doresc pentru familia mea si tuturor care sunt in jurul nostru sa descoperim gustul de a creea cat mai multe ocazii de a descoperi locuri noi in jurul nostru.

    Am cunoscut oameni care nu au salarii generoase si nici pensii mari, dar care si-au construit viata in jurul traseelor montane, excursiilor si vacantelor extrasezon. Ii recunosti dupa sclipirea din ochi si dupa continutul conversatiilor - nu vorbesc despre bani, haine, politica, ci despre locuri, muzee, mancare sau  inchirieri de apartamente, case, cabane in diferite orase din lume. 

    Calatoresc ca sa traiasca si traiesc ca sa calatoreasca.

O vara de poveste sa avem in continuare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu