joi, 21 septembrie 2023

Petrecerea mea

Ziua de nastere este o zi speciala pentru fiecare copil indifent de varsta. Exista diferite moduri de a sarbatori cei 12 ani, insa aceasta zi ar trebui sa ramana in memoria ei pentru totdeauna. Aceasta petrecere a adus bucurie atat pe fata ta, Vanessa, cat si a prietenilor si invitatilor tai. 
 
Cum s-a desfasurat ziua de nastere?

Intr-un spatiu plin de culoare si cu energia Feliciei Cotoman. Au creat "Vision board" au lasat inspiratia sa le imbratiseze, si-au dat voie sa viseze. Fiecare invitat a creat ceea ce a simtit s-au conectat intre ele si bucuria se citea pe fata lor. Petrecerea a durat 3 ore, fetele s-au conectat, au cantat, au dansat, au ras, au mancat si a venit tortul l-au savurat cu dorinta de a se mai intalni.

Fetele sunt la varsta si perioada in care isi doresc sa sarbatoreasca "in mod adult", dar in acelas timp sa ramana copil. Cred ca am reusit impreuna cu Felicia sa cream original aceasta petrecere.

Si dorinta ta, Vanessa s-a indeplinit cu tortul in forma de minge de baschet!
A venit si a trecut ziua ta, Vanessa, am facut petrecerea mult dorita si te-ai simtim minunat. Ne bucuram noi parintii ca te-ai simtit nemaipomenit la fel si invitatii tai. Te iubim si iti dorim tot binele din lume!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu