marți, 3 octombrie 2023

Cadoul meu la 12 ani

In acest an am ales cadou o bratara personalizata cu pietre semipretioase pentru mine. Mama mi-a comandat-o chiar de ziua mea, a ajuns in 4 octombrie, exact dupa o luna.

Bratara a fost aleasa special pentru mine pentru armonizarea chakrelor. Bratara are tripla protectie, creata din cele mai fine cristale de Lapiz Lazuli, Opal roz si pietrele aurii hematit.
Mi-am dorit bratara sa fie cu 4 pietre si culoarea preferata albastru. Surpriza a fost ca bratara aceasta de vindecare m-a cucerit din prima. Sunt 4 pietre mai mari, adica data nasterii 4 si in total 9 pietre - luna in care sunt nascuta. Este SUPERBA! Nu va puteti imagina bucuria mea.

Beneficiile pietrei LAPIZ LAZULI sunt:
  • Imbunatateste intuitia - aceasta piatra te ajuta sa iai decizii mai usor si sa-ti dezvolti claritatea mentala.
  • Calmarea stresului si anxietatii - are proprietati calmante si relaxante. Aceasta piatra te ajuta sa mentii echilibrul emotional, sa gasesti pacea interioara si sa te eliberezi de gandurile si emotiile negative care pot afecta starea generala de bine.
  • Comunicarea eficienta - piatra este asociata cu chakra gatului. Astfel, contribuie la imbunatatirea abilitatilor de comunicare si la exprimarea autentica a ideilor si sentimentelor. Piatra sau cristalul te ajuta sa vorbesti cu incredere si sa asculti cu atentie.
Purtarea acestei pietre poate stoca, transfera si transforma energia. Purtarea ei te va ajuta sa elimini energia negativa, cum ar fi stresul si tensiunea acumulata.

Beneficiile petrei OPAL ROZ:
  • Aduce pace si usurare in inima - e de mare ajutor celor care se confrunta cu teama, anxietatea sau framantarile excesive. Te ajuta sa devii mai calm si mai centrata din punct de vedere emotional.
  • Stimuleaza originalitatea si creativitatea dinamica - te pune in contact cu veritabilul EU, care poate fi astfel exprimat.
  • Incurajeaza interesul pentru arte - piatra a fost mereu asociata cu iubirea, pasiunea, dorinta.
Purtarea acestei pietre e cunoscuta pentru refacerea campului energetic, amelioreaza starile de epuizare si reincarca cu energie si stabilitate.

Beneficiile petrei HEMATIT:
  • Calmare si Organizare mentala - functioneaza ca o piatra calmanta, sprijinind activitatile ce necesita o organizare mentala substantiala si emotionala, contribuie la diminuarea negativitatii.
Se potriveste bratara cu toate hainele si poate fi purtata la orice ocazie. Bratarile cu pietrele naturale au in sine o energie foarte puternica. Actioneaza ca o forta interioara pentru protectie, energie si echilibru.

Bijuteriile cu pietre  semi-pretioase sau cristale are nevoie din cand in cand de curatare energetica.
Absolut orice in acest Univers are o vibratie, atat obiectele cat si emotiile. Energia negativa, inclusiv emotiile negative si durerea fizica, au vibratie joasa. Pietrele semi-pretioase, cand sunt la nivel optim de vibratie, rezoneaza la o vibratie inalta. Pietrele cu vibratia lor ajuta la ridicarea energiilor joase spre energii inalte. Prin aceasta ridicare vibratiinala beneficiaza sanatatea si bunastarea generala a celor care folosesc pietrele. Pietrele functioneaza mai eficient cand sunt curatate cu regulatitate. Curatarea sau purificarea pietrei  revin la starea naturala din perspectiva energiei pe care o detin.

Se recomanda curatarea pietrelor cel putin o data la 1 luna. Daca se simte ca acestea au fost incarcate  cu energie negativa se poate vurata mai des.
  1. Lumina Lunii - se face in perioada de luna plina. Curatarea pietrelor dorite se pot folosi ziua dinaintea lunii pline, din timpul lunii pline si a doua zi dupa luna plina. Ele isi recapata energia de care au nevoie indiferent de vremea de afara. Tot ce trebuie sa faci sa pui pietrele direct sub lumina Lunii pentru cateva ore.
  2. Lumina Soarelui - pietrele pot fi lasate in  soare cateva ore pentru curatare si energizare.
  3. Apa curgatoare - este un element foarte eficient pentru a neutraliza energia negativa care poate fi stocata in pietre. Ele trebuie tinute in contact cu apa pentru aproximativ 5 minute - apa de la robinet, apa curgatoare precum un rau. Este important de retinut ca apa sa fie rece. E o metoda usoara, rapida si se poate face oricand si oriunde. E important sa fie vizualizat cum apa le curata de toate enetgiile negative.
  4. Sarea - se scufunda pur si simplu in sare. Sarea are abilitatea de a absorbi energia nedorita. E recomandat folosirea de sare de mare naturala. Dupa se arunca sarea.
  5. Folosirea orezului - o metoda mai ales pentru pietrele cu rol de protectie. Tot ce trebuie sa faci sa acopeti pietrele cu orez si sa-l lasi 24 de ore. Dupa orezul folosit trebuie aruncat.
  6. Curatarea prin afumare - este cea mai veche metoda de curatare. Se face cu ajutorul diferitor elemente: Palo Santo, salvie, lemnul de santal. Tot ce trebuie sa faci este sa produci fum si sa lasi fumul respectiv sa inaluie pietrele. Fumul indeparteaza energiile joase si cele negative si ajuta la cresterea energiei vibrationale a pietrei respective.
Bijuteriile care se poarta regulat curatarea e importanta saptamanala sau lunara este suficienta, pentru a avea rezultate bune. Curatarea este o modalitate de reacordare la frecventa lor originala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu