O prăjitură pentru micul dejun. Reţeta am primit-o de la vecina Mariana, de unde cumpărăm ouă de casă.
Ingrediente:
4 ouă
1 cană de iaurt
1 cană de zahăr
1 cană de făină de mălai
1 cană de făină albă
1 cană de ulei
1 pliculeţ paf de copt
1 lămâie coajă
sare
Mod de preparare:Batem ouăle cu zahăr, adăugăm iaurtul şi amestecăm bine. Apoi adaugăm treptat făina de mălai, coaja de lămâie, făina albă, sare şi praful de copt. Obţinem o consistenţă groasă de smântână, la sfârşit adăugăm uleiul amestecăm bine.
Amestecul obţinut se toarnă în formă de tartă şi se pune în cuptorul preâncălzit la 180 de grade. Se lasă în cuptor 30 de minute.
Delicios!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu