sâmbătă, 17 august 2013

Briose cu coacaze rosii

Briose cu coacaze rosii

Ingrediente:
250 g faina
100 g faina de ovaz
3 linguri de miere
2 oua
100 g unt
100 ml apa
150 g coacaze rosii
1 pliculet de praf de copt

Mod de preparare:
Untul cu mierea se bat bine, se adauga oul si se incorporeaza. Se pune apa se amesteca. Apoi se adauga faina si praful de copt. La sfarsit se adauga coacazele rosii. Umplem formele si se coc in cuptorul incalzit la 180 grade - 25 de minute.
Este o reteta simpla si rapida. Vanessa ma ajutat cu drag, a pus foitele in forme si apoi si coacaze in forma si peste aluat. Deja e de mare ajutor.

Au fost savurate de un cocktail de fructe.
Ingrediente:
coacaze rosii, pepene rosu, 2 pere, 1 banana.
Mod de preparare:
Se introduc in blender toate si procesati.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu