sâmbătă, 10 august 2013

Paste umplute cu branza




Paste umplute cu branza

Ingrediente:

- paste - 30 bucati
- ricotta - 400 g
- branza proaspata - 400g
- spanac - 200g
- mozzarella -200g
- parmezan - 100g
- sos marinara - 500g
- sare

Mod de preparare:
Intr-o oala fiebem pastele conform instructiunilor de pe cutie. Le scurgem de apa si le lasam cateva minute sa se racoreasca.
Umplutura pentru paste:
Branza proaspata si ricotta se amesteca si se adauga sare dupa gust. Apoi incorporam spancul tocat marunt.
Intr-o vas care merge la cuptor punem sosul marinara cat sa fie acoperit fundul.
Umplem pastele cu umplutura pregatita. Asezam pastele umplute in vasul, pe stratul cu sos.

Punem cate o lingura de sos pe fiecare. Le dam la cumptor la 200C pentru 15 minute

Scoatem presaram mozzarella si dati inca pentru 10 minute pana se topeste.

Inainte de a fi servite presaram parmezan.



Delicioase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu