Paste umplute cu branza
Ingrediente:
- paste - 30 bucati
- ricotta - 400 g
- branza proaspata - 400g
- spanac - 200g
- mozzarella -200g
- parmezan - 100g
- sos marinara - 500g
- sare
Mod de preparare:
Intr-o oala fiebem pastele conform instructiunilor de pe cutie. Le scurgem de apa si le lasam cateva minute sa se racoreasca.
Umplutura pentru paste:
Branza proaspata si ricotta se amesteca si se adauga sare dupa gust. Apoi incorporam spancul tocat marunt.
Intr-o vas care merge la cuptor punem sosul marinara cat sa fie acoperit fundul.
Umplem pastele cu umplutura pregatita. Asezam pastele umplute in vasul, pe stratul cu sos.
Punem cate o lingura de sos pe fiecare. Le dam la cumptor la 200C pentru 15 minute
Inainte de a fi servite presaram parmezan.
Delicioase!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu