marți, 8 ianuarie 2013

Chec cu brânză
În ajun de Crăciun pe vechi, mami a copt un chec cu brânză. Se face foarte uşor şi rapid.

Ingrediente:
285 g făină
155 g unt
280 g zahăr brun
260 g brânză de vaci
3 ouă
1 pliculeţ de praf de copt
afine (la dorinţă)
1 lingură de Flavosil

Mod de preparare:
Untul şi zahărul le mixăm la viteza maximă 5 minute. Adăugăm brânză de vaci şi mixăm până se omoginează. Adăugăm câte un ou şi mixăm, apoi făina şi praful de copt. La sfârşit adăugăm afinele şi Flavosil.
Am tapetat o tava şi am turnat amestecul obţinut. Am pus la cuptorul încins la 180 de grade, pentru 45-55 minute.

Flavosil - este o sursă bogată de vitamine, minerale, fibre vegetale, acizi graşi polinesaturaţi şi proteine. Substanţa de bază care o conţine este seminţele de in măcinate şi germeni de grâu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu