Ingrediente:
250g napoletane
25g de unt
40g de gem de cireşe
50 ml de suc de sfecla roşie
zahăr
crenguţe de brad
Mod de preparare:
Macinăm napoletanele în robotul de bucătărie şi frecăm untul cu ajutorul unei linguri. Punem într-un vas napoletanele fărmiţate, gemul de cireşe, untul. Amestecăm bine ingredientele şi apoi lăsăm compoziţia un sfert de oră la frigider pentru a se întrepătrunde aromele.
Din compoziţie facem apoi biluţe, le punem în sucul de sfeclă roşie, după le tăvălim prin zahăr. Le aranjăm într-o farfurie şi crenguţele de brad care vin câte doua le înfingem în biluţele obţinute. Cireşele obţinute ar trebuie să le ţinem la frigider o oră sau două pentru a se prinde bine codiţele, înainte de a fi servite.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu