Ingrediente:
- 3 oua
- 500 ml lapte
- zahar
- faina
- ulei
Mod de preparare:
Se bat ouale cu zahar, se adauga faina si se amesteca. Faina se foloseste in dependenta cat de subtiri sau grose doriti sa iasa clatitele. Se adauga lapte si se amesteca. Daca doriti sa iasa subtiri, mult lapte. Daca vreti sa iasa groase, multa faina.
Dupa ce e gata aluatul, a inceput distractia. A fost distractiv sa turnam cu polonicul compozitia obtinuta in tigaia incinsa cu ulei si sa intorci clatita. A inceput tata sa le faca si mama a continuat joaca la tigaie. Eu le numaram si mancam.
Tati a facut umplutura din fructe: capsuni si banane cu o lingurita de miere. Noi am strans clatitele in triunghi. Iata ce a iesit.
- 3 oua
- 500 ml lapte
- zahar
- faina
- ulei
Mod de preparare:
Se bat ouale cu zahar, se adauga faina si se amesteca. Faina se foloseste in dependenta cat de subtiri sau grose doriti sa iasa clatitele. Se adauga lapte si se amesteca. Daca doriti sa iasa subtiri, mult lapte. Daca vreti sa iasa groase, multa faina.
Tati a facut umplutura din fructe: capsuni si banane cu o lingurita de miere. Noi am strans clatitele in triunghi. Iata ce a iesit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu