Parjoale de naut si o salata de sezon
Pentru azi la cina am avut parjoale de naut cu o salata de rosii si rucola.
Ingrediete pentru parjoale de naut:
- 2 cani de naut
- 1 legatura de patrunjel
- 2 fire de ceapa verde
- usturoi
- 3 linguri de ulei de masline
- sare
- 1/2 lingura de boia iute
- un ou
Mod de preparare:
Nautul se lasa la hidratat 5-6 ore, apoi se fierbe. Se spala ceapa, patrunjelul si se taie marunt. Se pune in blender nautul, ceapa, patrunjelul, usturoi - 3 catei mari, ulei de masline si condimentele si se mixeaza toate.
Daca este prea uscata compozitia adaugati apa in care sa fiert nautul.
Formam parjoale de naut si le tavalim prin faina si ou batut si le punem in tigaie, le rumenim usor.
Salata de rosii si rucola:
- 5 rosii medii
- rucola
- ceapa verde
- ulei de masline
Mod de preparare:
Se amesteca rosiile feliate, ceapa si rucola tocate se toarna ulei. Se serveste imediat.
Parjoalele au fost servite cu salata de rosii si rucola si 2 felii de telemea.
Foarte gustoase si satioase. Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu